fbpx

Kåret til beste badeland

Østfoldbadet er best på alle kriterier i Den Store Norske Badelandsundersøkelsen gjennomført av bransjeorganisasjonen Badelandene.no.

– Utrolig morsomt å få en slik anerkjennelse for den innsatsen staben vår utfører daglig for at gjestene våre skal ha trivsel og velvære i Østfoldbadet, sier daglig leder David Koht-Norbye om kåringen. Aquarama i Kristiansand og Grottebadet i Harstad fulgte på de neste plassene totalt i kundeundersøkelsen.

17 av badelandenes 22 medlemmer deltok undersøkelsen som ble gjennomført i perioden 1.-31. oktober 2016.  Totalt 3 467 respondenter ble intervjuet i undersøkelsen.

Styreleder Unni Mesel i Badelandene.no SA sier i en kommentar at hun svært tilfreds med resultatene fra undersøkelsen. – Alle badelandene hadde høy score innen de ulike kategoriene som ble kartlagt, sier Mesel.

Kundetilfredsundersøkelsen omfattet følgende kategorier

  • Serviceinnstilling
  • Renhold i garderobe, dusj og toaletter
  • Renhold i bassengområdet
  • Serveringstilbud
  • Fasilitetene generelt
  • Anbefaling til venner eller kjente
  • Sannsynlig for gjenbesøk

Østfoldbadet fikk høyest score på alle kategorier og delte førsteplass med Moldebadet, mens Grottebadet delte førsteplassen med Østfoldbadet i når det gjelder sannsynlighet for gjenbesøk.

Her er hva Smaalenenes Avis skriver om kåringen av Østfoldbadet til beste badeland i 2016-undersøkelsen:

http://www.smaalenene.no/ostfoldbadet/askim/naringsliv/forst-ble-de-best-i-test-na-synes-ogsa-gjestene-at-ostfoldbadet-er-en-vinner/s/5-38-265222

bestebadeland

Daglig leder David Koht-Norbye med diplomet og adm.konsulent Anne Berit Lund Haube med vandrepokalen de fikk i premier av styreleder Unni Mesel i Badelandene.no som bevis for Østfoldbadet er beste badeland i 2016.