Utendørsbasseng

Slik blir det nye utendørsanlegget til Østfoldbadet når det står ferdig om noen uker. Illustrasjon: Multiconsult.
Slik blir det nye utendørsanlegget til Østfoldbadet når det står ferdig om noen uker. Illustrasjon: Multiconsult.

Østfoldbadet er kåret til beste badeland i de to siste brukerundersøkelsene i regi av Badelandene.no. Lørdag 29. juni utvider vi og åpner et helt unikt utendørsanlegg!

Det er flere anlegg som har utendørs svømmebasseng, og noen hoteller har fine, små utendørsbasseng. Men Østfoldbadet er de første komplette badelandet med alle typer fasiliteter innendørs som fra i sommer får et stort velværebasseng med garantert 29 0C for hygge og gode opplevelser, mange solsenger og møblert med bord og stoler rundt bassengene. Et eget plaskebasseng for de minste inngår i konseptet med en bred, morsom sklie, strømkanaler og vann som bobler flere steder.

Teste anlegget
Allerede 7. juni starter fyllingen av vann i bassengene. Testkjøring er viktig for å sikre at renseanleggene fungere optimalt før åpningen lørdag 29. juni.
Østfoldbadet bygger dessuten ny 25 m svømmehall, utvider garderobekapasiteten og saler for trening som skal stå ferdig i begynnelsen av november. Da kommer også et mindre innendørs basseng som gjør det mulig å svømme ut og inn til det store utendørsbassenget i sommermånedene, og til et mindre basseng hele året.